CMS & Webbhosting


Webbhotell
Ett webbhotell för lite mer kräsna kunder. Många har väldigt individuella önskemål, vi erbjuder webbhotell & e-post. PIN erbjuder maximal pålitlighet på alla komponenter och snabb service.

Support
Vi är kända för vår support, där du pratar direkt med en tekniker med kunskap och befogenheter att hjälpa dig inom kortast möjliga tid.

Vi är experter på Drupal och Wordpress
PIN tillhandahåller även drift och support av webbplatser byggda i Drupal. I supporttjänsten ingår drift i specialkonfigurerad Drupalmiljö, kontinuerliga säkerhetsuppdateringar och användarsupport via telefon och e-post.

Maximal pålitlighet på alla komponenter
PIN tillhandahåller hemside-utrymme i både Linux och Windows miljö. Våra webb-, e-postservrarna är placerade i vårt datacenter med reservkraft och redundanta Internet uppkopplingar.

Brett kodningsstöd och superb domänhantering
PIN har stöd för både PHP, Microsoft dotnet, SQL och ASP.NET. Antalet e-postkonton och domännamn man kan knyta till sitt konto är obegränsat.

Molntjänst
Nu är det möjligt att få tillgång till PINs Premium tjänster i en och samma kontrollpanel. Genom att skapa ett PIN Cloud-konto till höger, får du tillgång till denna tjänst och våra andra molntjänster som enkelt kan skalas efter era eller era kunders behov.