ownCloud


Lagra och dela dina filer var du vill, när du vill!
ownCloud är en tjänst som ger er möjligheten att ha full kontroll över era filer. Tjänsten tillåter er att synkronisera era filer mellan olika datorer och mobila enheter. Administrerar gör ni enkelt via mjukvara på datorer, webbverktyg eller via app i telefonen. Ni väljer vilka filer och mappar som ska synkroniseras.

Dela filer mellan kollegor och externa användare
Ni kan enkelt genom rättigheter dela filer och dokument mellan kollegor och anställda. Det går även att dela ut filer till externa användare utanför organisationen. Ett mycket smidigt sätt att dela filer och dokument istället för att maila stora filer.

Webbgränssnitt
I webbgränssnitten kommer ni åt era filer oavsett var ni befinner er, det enda som behövs är en webbläsare. I webbgränssnitten kan även rättigheter administreras så som vilka kollegor som får se filen, men även om dom får redigera eller bara läsa.

App I mobil enhet
Appen finns tillgänglig för Android och iPhone. Via den kommer du åt dina filer via mobilen. Du kan även ladda upp filer och dela med dina kollegor.


Säkerhet
All data lagras säkert i våra datorhallar i Göteborg. Er affärskritiska information lämnar aldrig Sveriges gränser.

Molntjänst
Nu är det möjligt att få tillgång till PINs Premium tjänster i en och samma kontrollpanel. Genom att skapa ett PIN Cloud-konto till höger, får du tillgång till denna tjänst och våra andra molntjänster som enkelt kan skalas efter era eller era kunders behov.