Play

Enkelt att sköta med flexibel kapacitet


Molntjänst®
Molnet är en teknik som binder samman olika IT-infrastruktur-tjänster i ett datacenter till en enkelt och effektivt inloggning. i vår moln-webbportal kan du skapa kraftfulla Virtuella servrar (VPS), Serverbackup skydd eller Microsoft Exchange konton, etc. till hela företaget och endast betala för den tid tjänsten används.

Molntjänster är en teknik med skalbara resurser, exempelvis processorkraft, lagring, program och applikationer som fungerar över internet med obegränsat antal användare. Ni behöver inte längre ha den tekniska kunskapen eller kontrollen över IT-infrastrukturen. Vi tar ett helthetsansvar som gör att ditt företag kan jobba med IT fullt ut.

IaaS (Infrastructure as a Service)
Blande våra molntjänster med er egen IT-infrastruktur.
Vi skräddarsyr lösningar som kombinerar Molntjänster med er befintliga IT lösning, traditionella hostingtjänster. Våra molntjänster finns i samtliga Datacenters vilket skapar en närhet till er hårdvara. IaaS-tjänster som vi levererar idag: AD-, LDAPserver, Storage, Lastbalanserare, Varnishproxy.

Det här får du:
+ Slipp oro för datorer och servrar som går sönder
+ Nå informationen via olika hårdvara
+ Köp bara datakraften du behöver när du behöver den
+ Lägre kostnader för mjukvara och support

Drift
Vi tar fullt ansvar för att it-infrastrukturen ska fungera dygnet runt. I vårt åtagande ligger också fri support och löpande underhåll, allt för att den dagliga driften ska fungera så effektivt som möjligt. Paketet är skalbart vilket innebär att du får rätt nivå till rätt pris.

Pris & Inloggning till Webbportalen