IT-säkerhet®


Intro
PIN IT-säkerhet® ansvarar för att skydda företagets värdefulla tillgångar som information, hårdvara och mjukvara. PIN IT-säkerhet® hanterar skydd mot spam, främmande besökare som av någon anledning kan skada organisationen.

IT-säkerhet handlar ofta om att förstå hotbilden, hantera sannolikheter för att utsättas för skada samt att balansera kostnader för motmedel för skydd mot värdet av det man skyddar.

En viktig del i IT-säkerhet är datasäkerheten som bland annat innebär att skydda sig mot hackare och virus eller stöld av information på en dator eller i ett nätverk samt att har arbetssätt så att informationen inte oavsiktligt förstörs.

Det här får du:
+ Riskanalys - hoten mot er säkerhet
+ Säkerhetslösningar för er IT-miljö
+ Lösningar mot det osynliga hotet av virus och trojaner


Riskanalys – hoten mot er säkerhet
I takt med att dagens system blir allt mer komplicerade är det svårt för en nätverksadministratör tillgodose sig specialskunskaper inom kritiska områden. Samtidigt blir virus, trojaner, maskar och hacking-program mer avancerade samt i större grad tillgängliga för allmänheten.

IT-säkerhet är ett område som ofta blir lågprioriterat eftersom man saknar tillräcklig kunskap inom området.

Att definiera en hotbild och beräkna kostnade utifrån en riskanalys är ett bra sett att förbereda organisationen för kommande incidenter.

Säkerhetslösningar för er it-miljö
PIN premium it-säkerhet förenklar administration och ökar säkerheten av arbetsstationer. Tjänsten garanterar slutanvändaren en problemfri IT-miljö och förenklar systemadministratörens arbete inom konfigurering. Ni har alltid 24 timmars support, året runt.

Lösningar mot det osynliga hotet av virus och trojaner
Från att ha varit duktiga programmerare som vill testa sina kunskaper och se hur snabbt deras harmlösa program kan spridas över världens datorer är det nu till stor del organiserade ligor som tjänar pengar på virusspridningen. Vissa datorvirus öppnar i samband med infektering tjänster på de drabbade datorerna vilket gör att de fungerar som en knutpunkt och fjärrstyrd datorslav i vid överbelastningsattacker.

Ett virus är ett oönskat och många gånger också ett fientligt litet program som infekterar andra program och datafiler genom att inkludera en version av sig själv. Spridningen sker inom en och samma dator. Ett virus kan nämligen inte själv sprida sig till andra datorer, utan sprids när man sänder e-post, bilagor, handlar program, skickar disketter eller filer till någon annan användare som då plötsligt vips smittas av viruset.

De flesta nya datorer som säljs har försetts med en massa “gratisversioner” av program som ligger och tar plats både på hårddisken och i datorns arbetsminne. Program som man kanske inte alls har något nytta av och som i regel är testversioner som man måste köpa skarpa versioner av för att kunna använda dem.

PIN premium it-säkerhet erbjuder marknadens bästa skydd mot virus och trojaner.

Drift
Vi tar fullt ansvar för att it-infrastrukturen ska fungera dygnet runt. I vårt åtagande ligger också fri support och löpande underhåll, allt för att den dagliga driften ska fungera så effektivt som möjligt. Paketet är skalbart vilket innebär att du får rätt nivå till rätt pris.

IT-säkerhet innehåller:
  • Säker Fileserver Online -Lagra alla dokument central i vårt Datacenter
  • Spam- och Virusskyddet För E-post, Spamfix
  • Automatisk backup av Servrar och personalens datorer
  • Aktivt Antivirus för Dator/Laptop till all personal
  • Co-location,Dedikerad Serverdrift och Virtual Privat Server (VPS) i säkert Datacenter

Pris
  • Upp till 10 personer 290 kr/person
  • Upp till 50 personer 250 kr/person
  • Upp till 150 personer 200 kr/person

Prisexempel:
Ovanstående prisexempel ger dig en hint om vad din kostnad kan hamna på om du använder hela paketet. Eftersom vissa tjänster är kontorsbundna förändras priset per anställd med antalet kontor. Kontakta oss så gör vi en översyn av din it-infrastruktur och tar fram ett pris baserat på dina behov.