Automatisk Backup (ABS/ABK)


Säker Server backup på annan geografisk plats (ABS)
Med PIN’s tjänst Automatisk Backup säkerhetskopieras utvalt innhåll på servern, för att kunna återställas vid behov. Säker lagring av serverinnehåll sker på annan geografisk plats. Automatisk Backup är en kostnadseffektiv tjänst som inte kräver någon investering. Den bygger på en programvara som möjliggör olika inställningar beroende på behov och önskemål. Genom att skapa olika backupscheman dagligen, varje vecka, varje månad samt en policy för hur länge gamla filer ska sparas.

Säkra informationen på din bärbara dator med klientbackup (ABK)
Med PINs Automatiska Backup (ABK) görs en backup på era laptops eller PC klient. Backupen skickas med kryptering över er befintliga internetförbindelse till PINs backupsystem som är placerat i vårt eget datacenter. I vår datahall lagras backuperna krypterat på disksystem. Denna process sker automatiskt.

Efter att varje backupjobb som har utförs skickas en statusrapport via e-post. Om olyckan är framme laddar man enkelt ner sina dokument och filer från backupsystemet.

Operativsystem som stöds
Microsoft, Windows, Linux, Unix, Mac.

Fördelar : Server backup
  • Säkerhetskopierar data till annan geografisk plats.
  • Säkerhetskopierar automatiskt varje dag, även på semestern.
  • Ingen investeringskostnad.

Molntjänst
Nu är det möjligt att få tillgång till PINs Premium tjänster i en och samma kontrollpanel. Genom att skapa ett PIN Cloud-konto till höger, får du tillgång till denna tjänst och våra andra molntjänster som enkelt kan skalas efter era eller era kunders behov.