VPS - Virtuell Privat Server


VPS - Virtuell Privat Server
Vår VPS/Virtuella server är en hostingtjänst som är utvecklad för er som önskar hög flexibilitet, skalbarhet, säkerhet och kvalitet.VPS tjänsten innefattar en egen virtuell server eller ett VPS kluster som driftas i en högkapacitets miljö med högsta säkerhet, där ni som kund kan göra uppgraderingar och nedgraderingar av resurser (ip-nummer, VLAN, HA, trafik, lagringsutrymme, ram-minne m.m.) utan att detta påverkar er virtuella servers tillgänglighet.

PINs VPS plattform är designad för affärskritiska system
I vår VPS erbjuds även vår Service tjänst (SLA-Service Level Agreement) som en tilläggstjänst vilket möjliggör applikationsövervakning och tillgång till driftspersonal dygnet runt, året om.

VPS är ett bra alternativ till Co-location eller en dedikerad server. Är du osäker på vad du behöver för att uppnå den driftskvalitet du önskar är du välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta en lösning för att möta dina behov.

Fördelar med VPS
  • Enkelt att uppgradera CPU/RAM/hårddisk-lagring.
  • VPS-Infrastruktur i 3 stycken Datacenter
  • En total serverlösning till rätt pris.
  • Enkelt att komma igång.

Molntjänst
Nu är det möjligt att få tillgång till PINs Premium tjänster i en och samma kontrollpanel. Genom att skapa ett PIN Cloud-konto till höger, får du tillgång till denna tjänst och våra andra molntjänster som enkelt kan skalas efter era eller era kunders behov.