PIN växer genom att förvärva avtalskunder i Cloudbyte Sweden AB

– och utvecklar affärsområdet ”Arbetsplats som tjänst”

PIN Sweden AB, dotterbolag till InfraCom Group AB (publ), har tecknat avtal med Cloudbyte Sweden AB angående förvärv av avtalskunder inom affärsområdet ”Arbetsplats som tjänst”.

Cloudbyte Sweden AB är ett hostingföretag i Kungsbacka som erbjudit flertalet kundanpassade datatjänster till lokala kunder.

Med förvärvet tar PIN över Cloudbyte Sweden AB:s hosting och tillhörande tjänster samt ansvarar framöver för IT-drift och support för ett 50-tal kunder.

Förvärvet är ett led i att utöka PIN:s verksamhet inom mer kundanpassade datatjänster. Den framtida arbetsplatsen kommer ställa högre krav på tillgänglighet och flexibilitet. Med förvärvet kommer PIN att kunna utveckla affärsområdet “Arbetsplats som tjänst” genom att addera mer mobilitet och smarta, flexibla lösningar inom IT och telefoni.

Vi är mycket nöjda med förvärvet som förstärker vår position ytterligare i Västra Götaland. Förvärvet passar PIN:s tillväxtplan utmärkt och skapar nya möjligheter att växa inom ett affärsområde med stora utvecklingsmöjligheter” säger Bo Kjellberg VD och koncernchef InfraCom Group AB (publ).